Tijdens mijn 15 jaar succesvolle ICT werk heb ik elke ochtend mijn masker opgezet om te overleven als vrouw in een mannenwereld. In deze hectische en drukke jaren gaf ik mezelf voor 1000%. De klanten en mijn bedrijf waren belangrijker dan ikzelf. Tien jaar lang geen hobby’s, geen sociaal leven en de sportschool zag ik alleen terug op mijn bankafschriften. Hele nachten piekeren, wakker liggen door mijn eigen angsten, onrust was toen mijn realiteit. Daarbovenop kon ik geen keuzes maken en door ieder heersend griepje werd ik gevloerd. Toch ben ik doorgegaan totdat door een onverwachte gebeurtenis op het werk ik omviel en niet meer in staat was te functioneren. Ik was op. Burnout #1…..

Na drie maanden thuis, weer opkrabbelend beloofde ik me om goed voor mezelf te zorgen en mijn best te doen op het werk maar meer niet. Vijf jaar later kreeg ik mijn tweede burnout. Deze was nog heftiger dan de eerste. Weken heb ik in de hoek van de woonkamer doorgebracht met af en toe wat water (net als een kamerplant). Niet in staat om voor mezelf te zorgen. Zelfs een kopje thee zetten kostte me al bakken vol energie. Dagenlang piekeren, me verdoven in eindeloos series kijken totdat ik uitgeput op de bank in slaap viel. Is dit het? Is dit mijn leven? Is dit het gelukkige leven van een succesvolle ICT-er? Is dit wat ik wil? Hoe kom ik hier eruit?

Veel ervaring rijker vanuit de reguliere hoek was ik na een jaar nog niet bij de juiste behandelaar die mij uit deze diepte kon halen. Lange wachtlijsten, te oppervlakkige gesprekken, de hoopgevend behandelaar kwijtgeraakt. De hulp die ik zo nodig had om weer op mijn eigen benen te kunnen staan en mijn dagelijkse leven te kunnen leiden kreeg ik gewoonweg niet.

Per toeval raakte ik met de gastouder van mijn dochter in gesprek die werkte met Access Bars en maakte een afspraak. Na een sessie van anderhalf uur was mijn verbazing groot: binnen een paar dagen merkte ik al de eerste tekenen van verandering. Deze therapeut kon mij geen logische verklaring geven waarom deze vorm van therapie werkte en uit interesse, nieuwsgierigheid en deels ook ongeloof heb ik me nog dezelfde week opgegeven voor een cursus. Het werkte bij mij! Al na de eerste avond wist ik het zeker, hier wilde ik mee verder! Om ook anderen te kunnen helpen. Na een flink aantal cursussen en certificaten is mijn leven totaal veranderd. Uitgerust en vrolijk word ik wakker. Met gemak maak ik ieder moment een keuze en weer geniet ik van het dagelijkse leven. Nooit meer branden blussen. Nu doe ik wat voor mij werkt, en geniet van wat ik doe.

Wat je over mijn werkwijze moet weten

Als je geen prater bent, ben je van harte welkom! Ik werk vanuit de stilte. Bij mij gaat het vooral om het doen en niet over je verhalen. Je krijgt korte en krachtige implementatieoefeningen die onmiddellijk resultaat opleveren. Dat maakt dat ik niet altijd aardig maar wel altijd eerlijk ben. Voor lichtgevoelige types ben ik dus niet de meest geschikte coach, mijn klanten noemen me liefdevol confronterend. Naast een kickass coach heb ik vooral ook een heel groot hart. Ik laat je zien hoe je uit je comfortzone kan stappen en je beperkende overtuigingen voor altijd achter je kan laten. Jouw Leven leven, precies zoals jij dat wilt.

Is het nu de tijd om eindelijk in beweging te komen?

Wil je kijken hoe dit voor jou van toepassing kan zijn? Een kennismakingsgesprek is volledig kosteloos.

Maak hier een afspraak                                                         Access Bars® cursus