Weet jij dat je je eigen leven kunt creëren?

Voor mij is, met deze klas, het grootste creatie avontuur begonnen. Ik zat vast en ik wist niet hoe ik los kon komen. Ik wist dat het ook anders kon, maar hoe dan?

Door meer bewustzijn, door situaties op een andere manier te gaan bekijken, door te stoppen met mezelf klein, stom en verkeerd te maken.

Door te gaan kiezen voor mijn MAGIC!

Het resultaat: dat vertel ik je tijdens een behandeling of de cursus zelf.

Wat is Access Bars®?

Herinner je je het laatste moment in je leven toen je helemaal ontspannen en in de watten gelegd was? Of is het iets te lang geleden dat je genezing en vriendelijkheid hebt ontvangen zonder enig oordeel over je lichaam of je wezen?

In het kort:

Tijdens een Access Bars® sessie lig je comfortabel terwijl jouw hoofd zachtjes wordt aangeraakt op 32 verschillende punten. Deze aanraking nodigt jouw hoofd en jouw lichaam uit om te ontladen. Spanningen en overtollige gedachten vloeien weg. Er komt letterlijk ruimte voor meer plezier, meer ontspanning, meer bewustzijn en meer gemak in jouw lijf en leven.

Lees hier meer informatie over de Access Bars® en Access Bars® voor kids en tieners

Rechts onderin met het tandwieltje kan je de Nederlandse ondertiteling aanzetten. 
Rechts onderin met het tandwieltje kan je de Nederlandse ondertiteling aanzetten.

Voor wie is Access Bars®?

Voor iedereen! Of je nou ‘alleen maar’ wilt ontspannen en de prikkels van alledag los wilt laten, of je wilt jouw leven volledig anders gaan leven, de Bars is een bijdrage aan iedereen. Een kleine greep uit de mogelijkheden voor jong en oud: ​

Wat zou jij willen veranderen in jouw leven? Wat is er nog meer mogelijk? Welke talenten heb je niet erkend? Welke bijdrage zou jij aan jouw omgeving willen zijn? Wat als er geen enkel beperkingen zijn in dit leven? Zou je het kiezen?

Ben je nieuwsgierig?

                                    Maak hier een afspraak                            Maart actie!