Wil jij het leren?

Wat als er een manier is om meer gemak en plezier te hebben in je leven?

Yes! Hoe wordt het nog beter dan dat?

Met Access Bars® heb je goud in handen. Je kunt het altijd en overal toepassen want jouw handen heb je altijd bij je! Het is een ware bijdrage aan jezelf en ook aan bijvoorbeeld jouw familie. Door het zacht aanraken van punten op het hoofd geef je het hoofd de kans om de dingen op te ruimen die het niet meer nodig is. Je geeft het hoofd meer rust, je geeft het lichaam meer rust. Blokkades worden opgeheven en alles in het leven stroomt met meer gemak, vreugde en glorie.

Is het zo simpel? Ja, het kan echt zo simpel, ook voor jou.

Kom je het ook leren?

Jij bent welkom

Op 16 en 21 februari is er een Access Bars® cursus in Zwolle.

Ben jij erbij? Meld je aan onderaan deze pagina!

Wat je kunt verwachten van de cursusdag:

In deze dynamische en leuke eendaagse class die de eerste is in de reeks van Access Consciousness classes, leer je hoe je een cadeau krijgt en een lichaamsproces ontvangt, genaamd The Access Bars®.

Tijdens de cursus geef je twee keer een Bars sessie en ontvang je deze ook twee keer.

Je krijgt de handleiding waarin alle informatie over de Bars punten staat. Een twee kaarten met de punten afgebeeld.

Een heerlijke lunch wordt gedeeltelijk of volledig verzorgd, dit is verschillend per class. Dranken, fruit en tussendoortjes zijn de hele dag inclusief, denk aan koffie, thee, water, chips en chocola.

Na het afronden van deze dag krijg je een certificaat en kan en mag je aan anderen Bars behandelingen geven. Dat kan zijn aan familieleden, aan kinderen, aan vrienden of de cliënten in jouw praktijk. Aan wie kan jij een bijdrage zijn met de Access Bars®?

Ook kan je meedoen aan de bars-swaps waarbij je de Bars uitwisselt met anderen die ook de cursus hebben gevolgd. De swaps worden georganiseerd door Praktijk Je Lacht en ook door anderen. Hier vind je de data: https://www.jel8.nl/bars-swap/

Na het doen van de cursus Access Bars®, kan je ook veel andere prachtige cursussen volgen van Access Consciousness, het kennen van de Bars wordt bij veel Access Consciousness cursussen als voorkennis vereist.

Iedereen is welkom! Geen voorvereisten of kennis nodig. De investering in jezelf is €300,- wanneer je deze cursus voor de eerste keer volgt, kom je de cursus herhalen dan is het €150,-. Kinderen van 15 jaar en jonger die met een betalende ouder meekomen, hoeven niet betalen voor de cursus. Kinderen van 16 en 17 jaar betalen €150,-. Deze bedragen zijn vastgesteld door Access Consciousness.

Access Bars® Cursus Zwolle

16 februari 2019

21 februari 2019 met Tamara Stegeman! Hoe nog beter?

2 maart 2019

Praktijk Je Lacht (jel8.nl)

10.00 – 18.00 (inloop vanaf 9.30 uur)

Health Innovation Park
Gebouw Galilei – met de oranje pui (eerste verdieping)
Dokter Stolteweg 76
8025 AZ Zwolle

Gratis parkeren achter de slagboom, je krijgt een uitrijkaart van mij!

Geef aan welke cursus en datum je op wil geven